- ved å rose så det virkelig kjennes

Denne GRATIS læringen gir deg:

🧡 3 konkrete steg som bygger selvbildet til barnet ditt

🧡 forskjellen på selvfølelse og selvtillit

🧡 konsekvensene av å bruke ordet "flink"

🧡 konkrete eksempler på hva du kan si i stedet for ordet "flink"

  • Barnepraten

    “Siw sine ord og metoder gjør at både store og små
    får bedre selvfølelse”

    Mamma til 2 (4 og 7 år)

JA, SEND MEG DE 3 STEGENE

 

Elena Vatalina har tatt dette minikurset og virkelig fått resultater:

"Nå har jeg testet de enkle trinnene på alle små og store her i huset, og til og med på jobben og blant venner. Det "magiske" skjer nesten hver gang, og det å oppleve at folk rundt meg opplever mestringsfølelse etter bare noen få ord, er helt fantastisk 🙌😁.

Tusen hjertelig takk Siw for det imponerende godt fungerende gratiskurset som jeg ser er så nyttig for hver og en. 🙏 😊

PS. Til og med jeg selv får bedre selvfølelse av å se når jeg gir noen gode ord til andre som "vokser positivt" av det 😁 🙌."

Ønsker du også å oppleve denne magien? 🧡

JA, JEG VIL OPPLEVE DENNE MAGIEN
Rundt portrett

Jeg heter Siw, er mor til to flotte tenåringer, er utdannet siv.ing og har jobbet i oljebransjen i 18 år, men jobber nå som lærer og er eier av Barnepraten. Hittil har jeg veiledet, holdt foredrag og kurs for flere tusen foreldre, lærere, barnehageansatte, barnetrenere, etc.

Å vokse opp på 70 - 80 tallet med en autoritær oppdragelse ga meg et dårlig selvbilde og foreldreverktøy som fikk meg til å bli en kjeftesmelle. 

Som mamma og lærer har jeg opplevd hvor viktig vårt eget selvbilde er og hvilke alvorlige konsekvenser et dårlig selvbilde kan få for våre barn. Derfor er min viktigste jobb å lære foreldre hvordan de kan bygge selvbildet til barna deres (og deres eget ❤️)

Denne minilæringen vil gi deg effektive verktøy som hjelper deg med å bygge både selvtilliten og selvfølelsen til barnet ditt. Jeg håper virkelig du bruker det du lærer, slik at du får kjenne på magien denne metoden gir deg og de rundt deg. ❤️

Jeg ønsker deg masse lykke til!